Yrityksemme

Tarinamme

Juju Kosteusmittaus Oy on vuonna 2022 perustettu rakennusalan konsulttiyritys. Ydintoimintaamme on rakennusten kosteudenhallinta ja -mittaukset

Omaan yritykseen päädyimme, koska halusimme tehdä asiat omalla tavallamme – palvella asiakasta paremmin. Meillä on jo 20 vuoden kokemus rakennusten kosteusmittauksista ja vahinkokorjauksista eli olemme olleet etulinjassa koko ajan. Meillä ei huudella norsunluutornista!

Arvomme

Arvoihimme kuuluu luotettavuus, täsmällisyys ja timanttinen laatu. Ymmärrämme kosteudenhallinnan kumppanin luotettavuuden tärkeyden ja annamme aina puolueetonta tietoa käyttöönne. Täsmällisyys on hankkeen johtamisessa hyve, jota vaalimme myös itse. Timanttinen laatu takaa aina yhtä laadukkaan palvelun eikä se ole työntekijäkohtaisesti vaihtuva suure.

Luotettavuus

Luotettavuus on käyntikorttimme. Asiakasta haittaava toiminta kiirii hyvien tekojen edelle, joten asiakasta haittaava toiminta ei kuulu työkalupakkiimme.

Täsmällisyys

Usein kosteusmittaus on hankkeen suurimpia jaksottavia tekijöitä, jolloin kumppanilta tarvitaan täsmällistä otetta. Me teemme sen ,mitä olemme luvanneet.

Timanttinen laatu

Vaikka olemme tasalaatuisia, niin palvelumme on silti ammattitaitoista. Henkilöstömme on koulutettuja ja sertifioituja. Käyttämämme laitteisto on aina hyvin huollettuja sekä kalibroituja.

Juri Laukkanen

Projektipäällikkö

0505566688

juri@jujukosteusmittaus.fi

Jukka Kyynäräinen

Projektipäällikkö

0505566689

jukka@jujukosteusmittaus.fi